RECEPTAS
Ingredientai:
- 2 pakeliai SAULĖS GRŪDAS kukurūzų trapučiai su ispaninio šalavijo (chia) sėklomis
- 300 g Kalamata alyvuogių be kauliukų
- 1-6 vnt. ančiuvių filė (pagal skonį)
- 1-2 v.š. kaparėlių
- 4 v.š. alyvuogių aliejaus
- Citrinos sulčių pagal skonį
- Skiltelė česnako ir keli saulėje džiovinti pomidorai (nebūtinai)
- Prieskoninės žolelės
Kaip gaminti:
Visus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sutrinkite iki norimos konsistencijos. Skoniui paryškinti galima pridėti česnako skiltelę ir saulėje džiovintų pomidorų. Gardinkite bazilikais, čiobreliais, petražolėmis, raudonėliais. Kabinkite užtepėlę su Saulės Grūdas kukurūzų trapučiais ir pasinerkite į ispanišką skonio fiestą! Mmm…